AktualityŠport

“Šampión je ten, kto drie, aj keď iní oddychujú.”

obed
poradna

Túto myšlienku si pripomenuli po niekoľkých rokoch “sucha” chlapci SOŠ polytechnickej, ktorí sa stali víťazmi v okresnej súťaži družstiev chlapcov vo volejbale stredných škôl. Turnaj sa konal dňa 6.3.2012 na pôde SOŠ polytechnickej a zúčastnili sa ho žiaci stredných škôl zo Zlatých Moraviec: SOŠ polytechnická, SOŠ technická, SOŠ obchodu a služieb, Obchodná akadémia a Gymnázium Janka Kráľa. Chlapci, volejbalisti, “dreli” od 9. h do 13. h. Videli sme úžasné súboje o loptu, počuli sme výkriky radosti, ale aj sklamania. Vnímali sme športové nadšenie nielen súťažiacich, ale aj tých, ktorí prišli svojich spolužiakov povzbudiť.

Dramatický bol posledný zápas o víťazstvo chlapcov SOŠ polytechnickej a Obchodnej akadémie, ktorý bol nadmieru vyrovnaný. Nakoniec preukázali chlapci SOŠ polytechnickej veľkú bojovnosť a dokázali zvládnuť náročný zápas s ťažkým súperom. Obdiv patrí žiakom 4.P, 4.R a 3.P triedy (Marián Kurkin, Maroš Rusňák, Richard Šabo, Matúš Debnár, Ľuboš a Lukáš Bošanskí, Dominik Petrovič, Peter Zrasták – viď obrázok) , ktorí vybojovali posledný zápas, ale aj žiakom 3.F, 2.L a 1.F triedy (Samuel Daněk, Adam Mravík, Roman Merčiak, Kristián Marťák, Lukáš Gajdoš) , ktorí boli súčasťou tímu a tiež prispeli k ich víťazstvu. Na svojich “šampiónov” boli určite hrdí aj učitelia telesnej výchovy Mgr. Miroslav Broniš, Mgr. Juraj Krajči a Mgr. Michal Orovnický, ktorí ich motivovali a ukázali cestu k tomuto úspešnému výsledku.

Prvé miesto vybojovali žiaci SOŠ polytechnickej, druhí skončili žiaci Obchodnej akadémie a na treťom mieste chlapci z Gymnázia Janka Kráľa.

Zároveň sa chceme poďakovať  všetkým družstvám za to, že oplývali  dobrou náladou, športovým duchom a nechýbalo im zdravé súťaženie. Tešíme sa na stretnutie na krajskom kole, ktoré sa bude konať 20. marca v Gymnáziu Janka Kráľa.

Ing. Vaškovičová, SOŠ polytechnická ZM

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button